Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους δημότες και πολίτες του Δήμου μας, πως αναστέλλονται όλες οι υπολειπόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017.

Οι Καταστροφικές πυρκαγιές, που έπληξαν τον τόπο μας, κατά το τριήμερο της Παναγιάς, βύθισε στη θλίψη όλους μας και θεωρούμε πως είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απελπισμένους συμπολίτες μας των πληγέντων περιοχών, σεβόμενοι και τηρώντας, απαράβατους κοινωνικούς νόμους, στους οποίους πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους εσάς, που είστε πάντα κοντά μας και στηρίζετε τις εκδηλώσεις μας στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

Η Θετική ενέργεια σας, μας κάνει να νοιώθουμε περισσότερο δυνατοί και δημιουργικοί για την επόμενη χρονιά, βάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού, θεωρεί χρέος του να σταθεί δίπλα στους πληγέντες από την λαίλαπα της φωτιάς, μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερολόγιο δραστηριοτήτων

Κοινωνικά δίκτυα