ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και το Διοικητικό Συμβούλιο εγκαινιάζει το νέο φιλόδοξο σχέδιό του που σκοπό έχει τη σύνδεση της Βιβλιοθήκης με τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας.
Έτσι τα παιδιά θα γνωρίσουν το χώρο της Βιβλιοθήκης απ' όπου θα δανειστούν βιβλία από την πλούσια συλλογή μας, θα δοθεί η δυνατότητα παράλληλα να παρουσιαστούν βιβλία με τη μορφή εργαστηρίου στις σχολικές αίθουσες. Ελπίζουμε ότι το βιβλίο θα καταστεί πιο ελκυστικό και ο κύριος στόχος μας, που είναι η ανάγνωση των βιβλίων θα επιτευχθεί.
Το σχέδιο είναι φιλόδοξο και τολμάμε με αυτό να είμαστε πρωτοπόροι, αφού καμία άλλη βιβλιοθήκη από το δίκτυο του FUTURE LIBRARY δεν έχει κάνει ένα αντίστοιχο άνοιγμα στα σχολεία του Δήμου. Οι καλές και ωραίες προθέσεις υπάρχουν και με ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης θα μετουσιωθεί από όραμα σε πραγματικότητα. Για αυτό το λόγο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 θα καλωσορίσουμε τους διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του δήμου μας και μαζί θα βρούμε τον καλύτερο δρόμο προσέγγισης των παιδικών ψυχών.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερολόγιο δραστηριοτήτων

Κοινωνικά δίκτυα