Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Περιβάλλοντος Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ωρωπού στο χρονικό διάστημα από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβριο 2016 πραγματοποίησε και πρόκειται να πραγματοποιήσει τις παρακάτω ομιλίες, εκδηλώσεις .

1. Διεξαγωγή Ομιλιών στους Παιδικούς Σταθμούς
Την Παρασκευή 22.04.2016, ολοκληρώθηκαν ομιλίες στους παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ωρωπού από την υπεύθυνη του Κε.Π. Υγείας Ωρωπού και της Κοινωνική Λειτουργό κα Β. Αγγελούση.
Θέμα των ομιλιών ήταν η οριοθέτηση και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, τα σπουδαιότερα ίσως θεμέλια για την υγιή ένταξη των παιδιών στην κοινωνία αλλά και για τη δημιουργία δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων, στοιχείο σημαντικό για την πορεία τους στη ζωή.
Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Περιβάλλοντος Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ωρωπού στο χρονικό διάστημα από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβριο 2016 πραγματοποίησε και πρόκειται να πραγματοποιήσει τις παρακάτω ομιλίες, εκδηλώσεις . 1.	Διεξαγωγή Ομιλιών στους Παιδικούς Σταθμούς Την Παρασκευή 22.04.2016, ολοκληρώθηκαν ομιλίες στους παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ωρωπού από την υπεύθυνη του Κε.Π. Υγείας Ωρωπού και της Κοινωνική Λειτουργό κα Β. Αγγελούση. Θέμα των ομιλιών ήταν η οριοθέτηση και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, τα σπουδαιότερα ίσως θεμέλια για την υγιή ένταξη των παιδιών στην κοινωνία αλλά και για τη δημιουργία δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων, στοιχείο σημαντικό για την πορεία τους στη ζωή.

2. Let’s do it Greece «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»
Με τη συμμετοχή του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού και μέσα στο πλαίσιο της δράσης του, πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της Παραλίας Μαρκοπούλου (στο Φάρο), το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου 2016. Η δράση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της παραλίας με τη συμμετοχή του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων. Τα παιδιά στάθηκαν υπεύθυνα και αποτελεσματικά, συμμετέχοντας με ιδιαίτερη αγάπη στον καθαρισμό της παραλίας υπό το συντονισμό των διευθυντών των σχολείων κας Ανθίππης Κυριακίδου και κ. Στράτου Χατζηδημητρίου.
2.	 Let’s do it Greece «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» Με τη συμμετοχή του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού και μέσα στο πλαίσιο της δράσης του, πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της Παραλίας Μαρκοπούλου (στο Φάρο), το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου 2016. Η δράση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της παραλίας με τη συμμετοχή του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων. Τα παιδιά στάθηκαν υπεύθυνα και αποτελεσματικά, συμμετέχοντας με ιδιαίτερη αγάπη στον καθαρισμό της παραλίας υπό το συντονισμό των διευθυντών των σχολείων κας Ανθίππης Κυριακίδου και κ. Στράτου Χατζηδημητρίου.


3. Η 1η Έκθεση Ανθοκομίας & Παραγωγών Δήμου Ωρωπού πραγματοποιήθηκε από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού, το διήμερο 6 & 7 Μαΐου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες της.
Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, με τον τρόπο αυτόν, θέλησε να συμβάλλει στην προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, που αποτελούν την βασική αν όχι την κύρια προϋπόθεση για την ανάκαμψη της τοπικής μας Οικονομίας , ενώ από την άλλη πλευρά, κατάφερε να δημιουργήσει πολλαπλές ευκαιρίες εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις-εκθέτες.
3.	Η 1η Έκθεση Ανθοκομίας & Παραγωγών Δήμου Ωρωπού πραγματοποιήθηκε από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού, το διήμερο 6 & 7 Μαΐου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες της. Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, με τον τρόπο αυτόν, θέλησε να συμβάλλει στην προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, που αποτελούν την βασική αν όχι την κύρια προϋπόθεση για την ανάκαμψη της τοπικής μας Οικονομίας , ενώ από την άλλη πλευρά, κατάφερε να δημιουργήσει πολλαπλές ευκαιρίες εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις-εκθέτες.3.	Η 1η Έκθεση Ανθοκομίας & Παραγωγών Δήμου Ωρωπού πραγματοποιήθηκε από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού, το διήμερο 6 & 7 Μαΐου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες της. Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, με τον τρόπο αυτόν, θέλησε να συμβάλλει στην προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, που αποτελούν την βασική αν όχι την κύρια προϋπόθεση για την ανάκαμψη της τοπικής μας Οικονομίας , ενώ από την άλλη πλευρά, κατάφερε να δημιουργήσει πολλαπλές ευκαιρίες εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις-εκθέτες.

4. Παιδικό Φεστιβάλ Ωρωπού
Για πρώτη φορά το ΝΠΔΔ Πολιτισμού Περιβάλλοντος Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δ.Ω διοργάνωσε ένα δεκαήμερο, από 27 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου, αφιερωμένο στα παιδιά, με κέφι και φαντασία, με παραμύθια, , κούκλες, ζωγραφική προσώπου, παιχνίδια, ηλεκτρονικό τρενάκι που κέρδισε τις καρδιές όλων, Θεατρικές παραστάσεις και Κινηματογράφο. Εκατοντάδες επισκέπτες, Μεγάλοι και μικροί φίλοι μας, από την πρώτη ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του Παιδικό Φεστιβάλ Ωρωπού στην Πλατεία Δαβάκη, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή με πολύ αγάπη. Ήταν κατά γενική ομολογία ένα εξαιρετικό δεκαήμερο που ολοκληρώθηκε με Μουσικές συναυλίες από την Κατερίνα Αδάμ και τον Δημήτρη Τόλια, πέντε δωρεάν κινηματογραφικές παραστάσεις από το Cine Oropos του κ. Βλάχου, Κινητό Κινηματογράφο και Θέατρο Σκιών Καρελά στις περισσότερες κοινότητες του Δήμου μας και φυσικά, με την εκπληκτική παρουσίαση τμημάτων γυμναστικής, της Zumba του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλάμου Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α με εκπαιδεύτρια την κα Πόπη Μπαράκα, του αγωνιστικού τμήματος της σχολής ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ και τμήμα λατινικών χορών της σχολής ΣΙΑΝΟΥ .

Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ& ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ& ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016


5. Από την Περιβαλλοντική Εκστρατεία «Καθαρίστε Τη Μεσόγειο»


Το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2016, συμμετείχαν με επιτυχία στη δράση της Περιβαλλοντικής Εκστρατείας «Καθαρίστε Τη Μεσόγειο».
Το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωρωπού μαζί με εκπαιδευτικούς, γονείς και εθελοντές, καθάρισαν ένα μέρος της Παραλίας Μαρκοπούλου. Τα παιδιά και όλοι οι παρευρισκόμενοι, αφού ενημερώθηκαν πρώτα από τα στελέχη του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, τι πρέπει να προσέχουν κατά την περισυλλογή των απορριμμάτων της παραλίας, οργανώθηκαν σε ομάδες και έφεραν εις πέρας ένα πολύ σοβαρό περιβαλλοντικό έργο .
Στο τέλος ζωγράφισαν πίνακες σχετικά με την δράση τους.

Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

6. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας καλωσορίζουν το καλοκαίρι . Τέσσερις θαυμάσιες γιορτές ,γεμάτες ενέργεια και δημιουργία, με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας.
ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Μιχάλης Τόλιας δήλωσε σε ανοικτή ευχαριστήρια επιστολή του, πόσο τυχερός είναι και συγχρόνως υπερήφανος για την άψογη συνεργασία με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς την κα Ελένη Καλιακμάνη, την κα Γιούλη Χαριλόγη, την κα Αγγελική Βοζίκη, την κα Αλεξάνδρα Γκουντούμα και όλο το προσωπικό των παιδικών σταθμών. Καθώς επίσης και την κα Ρέτσιου, Διαιτολόγο η οποία επιμελείται τη διατροφή των μικρών μας φίλων σύμφωνα με την Μεσογειακή Διατροφή.

7. Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, άνοιξε τις πόρτες της, μετά από δέκα πέντε χρόνια, στην καρδιά του Δήμου μας, στο Λιμάνι Ωρωπού, με την συμμετοχή άνω των Δέκα εκδοτικών οίκων και την αμέριστη συμπαράσταση και παρουσία τοπικών συγγραφέων. Μία μεγάλη Δικαίωση για την νέα Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ, που διοργανώθηκε με βασικό μέλημα την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και τη διάδοση του βιβλίου. Στόχος δεν ήταν η απλή παράθεση και πώληση των βιβλίων, αλλά η δημιουργία ενός μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος με βασικό άξονα το βιβλίο.
Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016


8. Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 “Ένα Ταξίδι Γεύσεων μέσα από την Παράδοση του Τόπου μας”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Λιμάνι Ωρωπού έναντι Ηρώου. Η επιτυχία οφείλεται στην συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας που με τα παραδοσιακά εύγεστα εδέσματα τους, τα κεντητά ψωμιά, την παρουσίαση του τρόπου παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών “γκόγκλιες”, ανέδειξαν στους επισκέπτες, τους γευστικούς θησαυρούς του τόπου μας. Μία εκδήλωση που έγινε Θεσμός.

Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016


9. Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016 , διοργάνωσε Μεγάλες Συναυλίες : H Γλυκερία μάγεψε με τη φωνή της στον Πολιτιστικός Χώρος Παλαιών Φυλακών Ωρωπού, Ο Δημήτρης Μπάσης & την Ελένη Πέτα στην Πλατεία Αγίων Αποστόλων ξεσήκωσε το κοινό, ο Κώστα Μακεδόνας συγκλόνισε με τα τραγούδια του, στη Πλατεία Ζυγομαλά στον Αυλώνα, ενώ οι ΕΜΜΕΛΟΝ στο Πάρκο Χαλκουτσίου, έδωσαν συναυλία Έντεχνης Λαϊκής Μουσικής .
Η Προσέλευση σε όλες τις συναυλίες, ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου, όμως με την αμέριστη βοήθεια της Εθελοντικής ομάδας του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, ο κόσμος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

10. Το Σάββατο 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της επαναλειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Παλατιανών υπό την Αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού. Άκρως συγκινητική και άρτια οργανωμένη εκδήλωση εγκαινίων , από τον Πρόεδρος κ. Θ. Μηλιόγλου και τα μέλη του Πνευματικού Πολιτιστικού Ομίλου Νέων Παλατίων.

Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

11. Επίσης το ΝΠΔΔ Πολιτισμού ήταν Αρωγός σε εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας.
12. Τα Θυρανοίξια Αγίου Ευγενίου έγινα με κάθε επισημότητα. Ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση με μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

13. Μουσική Παράδοση και χοροί του τόπου μας . Με τον καλύτερο τρόπο , έκλεισε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016 του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στην Πλατεία Κυριαζή Καπανδριτίου. Ήταν μια επιτυχημένη παραδοσιακή Μουσικοχορευτική βραδιά, όπου οι χορευτικές ομάδες των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας και της ΚΕΔΩ Καπανδριτίου, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δείχνοντας την αμέριστη αγάπη τους για την συνέχιση της παράδοση μας .
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Δ.Ω. κ. Μιχάλης Τόλιας, στην έναρξη της εκδήλωσης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο όχι μόνο για αυτήν την Παραδοσιακή Μουσικοχορευτική βραδιά, αλλά και για όλη την χρονική διάρκεια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016.

Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

14. Σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις υπό την Αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού , σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους , με Θεατρικές ομάδες, με το Θέατρο Σκιών Καρελάς και τον Κινητό Κινηματογράφο.
Παρουσιάστηκαν συγκεκριμένα, οκτώ θεατρικές παραστάσεις από τις ερασιτεχνικές ομάδες των Αφιδνών, του Πολυδενδρίου, της Πεύκης, της Καρδίτσας και της Παιδικής σκηνής ‘Ο Θέσπις’
15. Η Δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου μας στον Ιστορικό Χώρο των Παλαιών Φυλακών, είναι μια πραγματικότητα.
Αποφασίσαμε και δεσμευτήκαμε ότι θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά, ξεφεύγοντας από τον τρόπο λειτουργίας, των τελευταίων ετών, του οργανισμού και παρουσιάζοντας μια νέα πορεία.
Είναι κάτι που υλοποιείται, δυστυχώς, με αργούς ρυθμούς, αλλά να είστε σίγουροι ότι μέσα στο 2017 θα την εγκαινιάσουμε δικαιώνοντας έτσι την προσπάθεια όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού.

Οι Πολιτιστικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΕΙΣ  ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

O Πρόεδρος κ. Μιχάλης Τόλιας και το Δ.Σ του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, ευχαριστούν θερμά, τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Δ. Ρούσση, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας. Το ενδιαφέρον και η αναγνώριση του για ζητήματα Πολιτισμού και πολιτιστικής κληρονομιάς, επεδείχθη εμπράκτως και η συμπαράστασή του είναι πάντα καταλυτική για την υλοποίηση των σκοπών μας.
Θερμές Ευχαριστίες σε όλους τους Συλλόγους του Δήμου μας για την αγαστή συνεργασία , στον κ. Κώστα Βλάχο CINE OROPOS που με την προσφορά του, των δωρεάν κινηματογραφικών προβολών, έδωσε χαρά στα παιδιά μας, στην Εθελοντική ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού που αγόγγυστα και με αμέριστη αγάπη προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες και σε όλους όσοι βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο για την πραγματοποίηση των Πολιτιστικών Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων 2016 .
Τέλος ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους Εσάς τους Δημότες , μικρούς και μεγάλους φίλους του Δήμου Ωρωπού, για την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας, που είναι η ηθική ανταμοιβή στους κόπους μας, για την ανάδειξη του Τόπου μας.
Καλό Φθινόπωρο

**************************************************************************

Κείμενο – φωτογραφία Αμαλία Σαμαρά

 

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερολόγιο δραστηριοτήτων

Κοινωνικά δίκτυα