ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους γονείς των νηπίων ηλικίας 2,5 έως 5 ετών ότι οι αιτήσεις εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για την περίοδο από 1/9/2016 έως 31/7/2017 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16/5/2016 και θα λήξουν την Παρασκευή 17/6/2014. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο σταθμό επιλογής των γονέων (Αυλώνα ή Καπανδριτίου ή Συκαμίνου ή Ωρωπού(Μήλεσι)) τις εργάσιμες μέρες και ώρες από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται μόνο στον Παιδικό Σταθμό που έχετε 1η επιλογή. Μπορείτε να δηλώσετε ακόμα έναν σταθμό ως 2η επιλογή.

Οι θέσεις των Παιδικών Σταθμών θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα από τους επιλεχθέντες του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (σε περίπτωση που συνεχιστεί το πρόγραμμα). Εν συνεχεία θα τηρείται εντοπιότητα για τους κατά τόπους Σταθμούς και σειρά κατάταξης με βάση τα κριτήρια μοριοδότησης. Οι επανεγγραφές θα επανεξετασθούν μαζί με τις υπόλοιπες αιτήσεις.

Αιτήσεις που πληρούν τα κριτήρια αλλά δεν επιλέγονται στο σταθμό επιλογής, λόγω πλήρωσης θέσεων, θα παραπέμπονται σε σταθμό με κενές θέσεις ή θα θεωρούνται επιλαχόντες.

Η ενημέρωση των γονέων για τα τελικά αποτελέσματα (ΕΣΠΑ – Παιδικών Σταθμών) θα γίνει από τις υπηρεσίες μας (μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ) τηλεφωνικός και μέσω ανάρτησης σχετικών πινάκων στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Πατήστε παρακάτω για να κατεβάσετε τα έγγραφα:

Αίτηση Εγγραφής

Δικαιολογητικά Εγγραφών

Καθορισμός Τροφείων

Κριτήρια Επιλογής

Πιστοποιητικό Ιατρού

Στοιχεία Παιδικών Σταθμών

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερολόγιο δραστηριοτήτων

Κοινωνικά δίκτυα