pepa

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ατομική Χρονομέτρηση
«ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ»

 

 

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών σε συνεργασία με το Δήμο Ωρωπού, και τη συμβολή της ομάδας εθελοντών του Δήμου, διοργανώνει την Κυριακή 13/03/2016, στην παραλιακή οδό Ωρωπού – Αγ. Αποστόλων, αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στην μνήμη του Παναγιώτη Τσιπίδη, στις κατηγορίες Α, Β, Γ, Δ, Θ, της Π.Ε.Π.Α., Ε.Ο.Π. Masters και κατηγορία ΟΠΕΝ για αθλητές με δελτίο Ε.Ο.Π. ή ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο, εντός του 2016.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές - αθλήτριες των παραπάνω κατηγοριών, με δελτίο Π.Ε.Π.Α. ή Δελτίο Master Ε.Ο.Π. θεωρημένο για το έτος 2016
, κατηγορία Α.Μ.Ε.Α (αν υπάρξει ενδιαφέρον ) και κατηγορία ΟΠΕΝ για αθλητές με δελτίο Ε.Ο.Π. ή ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο, εντός του 2016.
Στην κατηγορία Open μπορεί να συμμετέχει κάθε ενήλικος – κη άνω των 18 ετών, όπου υποχρεούται να επιδείξει στην γραμματεία του αγώνα το πρωί της Κυριακής 13/03/2016 το ανάλογο κρατικό έγγραφο, που να αποδεικνύεται η ηλικία του και ιατρική βεβαίωση που να προκύπτει ότι είναι υγιής & επιτρέπεται να αθλείται.
Η ιατρική βεβαίωση θα κρατείται από τη γραμματεία και θα επιστραφεί μετά τη λήξη του αγώνα.
Απαγορεύεται ρητά, οποιοσδήποτε πρόσθετος εξοπλισμός ακατάλληλος για την ποδηλασία δρόμου και τις συνθήκες του αγώνα, φτερά, κάμερες καταγραφής όπως και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την εξέλιξη του αγώνα.
Ειδικά πλαστικά φτερά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε περίπτωση βροχής και εφ όσον περάσουν τεχνικό έλεγχο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ :

Δηλώσεις συμμετοχής/προεγγραφές μπορείτε να κάνετε στο e-mail :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μέχρι την Τετάρτη 9/03/2016 με παράλληλη κατάθεση του ποσού συμμετοχής στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας : 075/001312-92, IBAN: GR6501100750000007500131292 όπου εμφανίζεται το όνομα της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών (στο καταθετήριο θα πρέπει απαραίτητα να εμφανίζετε το ονοματεπώνυμό σας) ή στο γραφείο της Π.Ε.Π.Α. τις Δευτέρες 29/2 και 7/3/2016 και ώρες 19:00 -21:00.

Για καταθέσεις μέσω internet το Swift ή αλλιώς BIC είναι ETHNGRA.

Στην δήλωση συμμετοχής /mail που θα στείλετε, θα πρέπει να αναγράφετε:
Όνομα, Επώνυμο, κατηγορία, Αρ. Μητρώου Π.Ε.Π.Α. ή Ε.Ο.Π. και ομάδα (για αγωνιζόμενους Ε.Ο.Π.) ή κατηγορία ΟΠΕΝ.
Την ημέρα του αγώνα θα απευθύνεστε στην γραμματεία για την υπογραφή του φύλλου αγώνα και κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών τουλάχιστον 40 λεπτά πριν από την ώρα εκκίνησης του κάθε αθλητή.
Ποσό συμμετοχής για μέλη Π.Ε.Π.Α.: 10 ευρώ

 

Ποσό συμμετοχής για μη μέλη ή ΟΠΕΝ: 15 ευρώ
Για παραπάνω πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 6931111696.

 

ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ : 08:30 π.μ.
Οι  αθλητές  θα  πρέπει  να  προσκομίζουν  τα  απαραίτητα  για  την  συμμετοχή  τους δικαιολογητικά (δελτίο ή αντίγραφο δελτίου Ε.Ο.Π.).

 ΠΡΟΣΟΧΗ : Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να παρουσιαστούν με τα κατάλληλα έγγραφα στη γραμματεία του αγώνα τουλάχιστον 40 λεπτά πριν από την ώρα εκκίνησης που θα ανακοινωθεί από τη σελίδα της Π.Ε.Π.Α. μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 11/3/2016.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Την Κυριακή 13/03/2016 ώρα 09:00 π.μ. στο χώρο της εκκίνησης.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ώρα 9:15 π.μ. στο χώρο της εκκίνησης
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗ ΣΗΣ/Σ ΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι η 09:30 π.μ. με χρόνο εκκίνησης ανά λεπτό (1min)/ αθλητή. Η σειρά εκκίνησης θα είναι εξής:

Kατηγορία OPEN Kατηγορία  Θ΄

Κατηγορία      Δ΄

Κατηγορία      Γ΄

Κατηγορία      Α΄

Κατηγορία      Β΄

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Μaster Α : (30 – 39 ετών) / Β: (40 – 49 ετών) / Γ: (50 – 59 ετών) / Δ: (60 + ετών) / Θ: (γυναικών) κατηγορία ΟΠΕΝ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ / ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ : Η διαδρομή θα εκκινεί από το πάρκινγκ της ταβέρνας «Ο Φάρος» με φορά νότια – παραλιακά προς τους Αγ. Αποστόλους όπου θα γίνεται αναστροφή στο πάρκινγκ των Αγ. Αποστόλων (απόσταση 9,75 χλμ.) και επιστροφή από τον ίδιο δρόμο με τερματισμό στον ίδιο χώρο με την εκκίνηση.
Η συνολική απόσταση της διαδρομής είναι 19,5 χλμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 1. Οι αγωνιστικοί αριθμοί θα μπουν κάτω αριστερά-δεξιά της μπλούζας.
 2. Παρακαλείστε για την έγκαιρη προσέλευση στον χώρο της εκκίνησης.

 

 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ:

 1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασία δρόμου και τους ειδικούς της Π.Ε.Π.Α. Η προβλεπόμενη ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια ή καλουπιέ κ.λ.π.) είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σας.
 2. Όλοι οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να κινούνται στο δρόμο σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.
 3. Οι ποδηλάτες που δεν είναι μέλη της Π.Ε.Π.Α. υποχρεούνται να επιστρέψουν τους αριθμούς συμμετοχής τους στην Γραμματεία.
 4. Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των συμμετεχόντων μη μελών μέχρι τη λήξη του αγώνα, όποτε και θα επιστραφούν στους αγωνιζόμενους ή στους εκπροσώπους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών αγώνα, όλων των αθλητών της ομάδας.

 

 ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ / ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Οι απονομές θα γίνουν αμέσως μετά τον τερματισμό του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.
Όλοι οι ποδηλάτες θα προσέρχονται στις απονομές υποχρεωτικά με την αγωνιστική τους ενδυμασία.
Συγκεκριμένα οι πρώτοι ανά κατηγορία θα λάβουν:
1ος : Κύπελλο – χρυσό μετάλλιο – δίπλωμα
2ος : Αργυρό μετάλλιο – δίπλωμα 3ος: Χάλκινο μετάλλιο - δίπλωμα 4ος, 5ος, 6ος, αναμνηστικό δίπλωμα

 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:

 1. H απόρριψη αθλητή από τον τεχνικό έλεγχο λόγω σοβαρών ελλείψεων ή και παρατυπιών, αυτόματα λογίζεται ως ποινή αποκλεισμού όπως αν είχε λάβει μέρος στον αγώνα.
 2. Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.
 3. Δίνετε την συγκατάθεση σας να λάβετε ιατρική και φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση τραυματισμού, ατυχήματος ή ασθένειας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
 4. Επιτρέπετε να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και συναφών δραστηριοτήτων για κάθε νόμιμη χρήση από τους διοργανωτές και τους χορηγούς.
 5. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν/αναπτύξουν κατηγορίες και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και τη διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

 

 1. Κανένας αθλητής δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει παράπονα ή ενστάσεις ή να παρακωλύσει με οποιονδήποτε τρόπο το έργο της αγωνόδικου επιτροπής. Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εγγράφως και να δοθούν στον αλυτάρχη του αγώνα αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης.
 2. Η καθαριότητα των χώρων που περνάμε και μας φιλοξενούν είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας. Διατηρήστε τους χώρους καθαρούς. Η ρύπανση των χώρων μπορεί να επιφέρει από την αγωνόδικο επιτροπή ποινή αποκλεισμού.
 3. Υπενθυμίζεται ότι η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, ακόμη και στις επίσημες προπονήσεις ή δοκιμές (όπως π.χ. ζέσταμα ή αναγνώριση διαδρομής πριν και μετά τον αγώνα).

 

 ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:

 1. Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ότι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δήμος Ωρωπού ΑΘΛΟΘΕΤΗΣ: Τσιπίδης Χρήστος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Περιοδικό “MBike”, ποδηλατικά ρούχα “ Endura”

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα εθελοντών του Δήμου για τη συμβολή της στην ασφάλεια της διαδρομής του αγώνα.

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερολόγιο δραστηριοτήτων

Κοινωνικά δίκτυα